Tratamente naturiste pentru intarirea si cresterea unghiilor!

Unghiile noastre cresc cu aproximativ 3 mm pe luna. O unghie pierduta in totalitate se reface in 4-6 luni. Unghiile de la maini cresc mai repede fata de cele de la picioare.
Deasemenea, cresc mai repede unghiile de la mana dominanta. Unghiile cresc mai repede in timpul verii, sau in perioada sarcinii.



 

 

Cand unghiile isi pierd rezistenta…Tratamente naturiste pentru intarirea unghiilor

Amestecati 2 galbenusuri si o lingura de ulei de masline extravirgin. In acest amestec se mentin unghiile 15 minute.

Tratamente naturiste pentru a stimula cresterea unghiilor

 Pentru a stimula cresterea unghiilor este foarte importanta dieta, din care nu trebuie sa lipseasca:






1.Mentineti unghiile 10 minute in suc de portocale, care este foarte bogat in acid folic. Acidul folic stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.

2.Realizati intr-o sticluta, pentru a putea amesteca bine, un amestec din urmatoarele ingrediente: 20 picaturi ulei esential de lavanda, 10 picaturi ulei esential de lamaie si 2 linguri ulei de migdale.Se maseaza radacina unghiilor(cuticulele) cu acest amestec o data pe zi.

3.Masajul cuticulelor cu ulei de masline extravirgin este indicat si pentru cresterea unghiilor.
 
 

4.Se realizeaza un masaj al unghiilor si cuticulelor cu amestecul obtinut din 10 picaturi ulei esential de arbore de ceai si 2 linguri de ulei de migdale.

5.Se maseaza unghiile cu un amestec din: 10 lingurite ulei de samburi de struguri,3 picaturi ulei esential de eucalipt, 4 picaturi ulei essential de rozmarin, 2 picaturi ulei esential de menta. Amestecul se poate depozita in sticlute inchise la culoare, pentru folosirea ulterioara.

Exceptional clothing you will find here womens clothing online, wholesale women clothing, retro clothing for women.

Etichete: