Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri ulei
- 200g zahar
- 200g faina
- 1/2 plic praf de copt
Pentru glzaura:
- 200g zahar
- 200g unt(sau margarina)
- 100 ml lapte
- esenta de rom
- 2 linguri cacao
- 200g nuca de cocos
Batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul , mixam pana se
topeste zaharul, adaugam treptat galbenusurile amestecand bine dupa
fiecare. Adaugam si uleiul si faina amestecata cu praful de copt
amestecand peste cap.Coacem blatul intr-o forma 30×25 timp de 15 minute la foc potrivit.
Cand este copt il scoatem, il lasam sa se raceasca si il taiem cubulete.
Preparam glazura:
Amestecam zaharul cu laptele, margarina si cacao. punem pe foc ,
lasam pana se topeste zaharul apoi stingem focul si adaugam 1 lingurita
esenta de rom. Lasam sa se raceasca putin.
Infigem o furculita intr-un cub de blat, trecem cubul prin glazura si apoi prin nuca de cocos
Asezam cuburile pe un platou.Sunt pufoase si aromate :) S-au terminat foarte repede ,n-am apucat sa le simt gustul prea bine :))
Pofta Buna !
Exceptional clothing you will find here
women s clothing ,
womens workout clothes,
clothing websites for women.