miercuri, 14 noiembrie 2012

Tavalita :)





Ingrediente:
  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 200g zahar
  • 200g faina
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru glzaura:
  • 200g zahar
  • 200g unt(sau margarina)
  • 100 ml lapte
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 200g nuca de cocos
Batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul , mixam pana se topeste zaharul, adaugam treptat galbenusurile amestecand bine dupa fiecare. Adaugam si uleiul si faina amestecata cu praful de copt amestecand peste cap.Coacem blatul intr-o forma 30×25 timp de 15 minute la foc potrivit.


 Cand este copt il scoatem, il lasam sa se raceasca si il taiem cubulete.

 Preparam glazura:
Amestecam zaharul cu laptele, margarina si cacao. punem pe foc , lasam pana se topeste zaharul apoi stingem focul si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Lasam sa se raceasca putin.

Infigem o furculita intr-un cub de blat, trecem cubul prin glazura si apoi prin nuca de cocos

 Asezam cuburile pe un platou.Sunt pufoase si aromate :)  S-au terminat foarte repede ,n-am apucat sa le simt gustul prea bine :))







Pofta Buna !


Exceptional clothing you will find here women s clothing , womens workout clothes, clothing websites for women.

Share:

4 comentarii: