OOTD -My heart

De mult vreau sa ma mandresc cu noua mea bluzita , dar am tot amanat momentul acesta, am vrut sa va prezint bluzita mea minunata cu ocazia zilei mele de nastere ,deci va dati seama cam cat imi place aceasta bluzita , pentru ca am pastrat-o si am purtat-o in aceasta zi importanta pentru mine .

In urma colaborarii mele cu cei de la REFASHION am avut deosebita placere de a incerca produsele lor. Pe langa faptul ca au niste produse superbe sunt si foarte foarte ieftine ...calitatea este una foarte buna... iar eu m-am indragostit de produsele lor.
Vreau sa va zic ca sunt de o seriozitate cum rar intalnesti ...seara mi-am ales bluzita preferata , (am avut o grea alegeree ) si  a 2 zi am primit-o prin curier.

Bluzita e un crem , are umerii bufanti si o inima mareee si stralucitoare pe piept... aceste lucruri m-au atras in primul rand atunci cand mi-am aleso .Compozitia sa este din 65% bumbac ,30 % polyester si 5 % elastan este destul de grosuta si  cu o maleta pe dedesupt se poate purta lejer si iarna asta , sau pentu cine e mai calduroasa o poate purta si simpla fara nimic pe dedesupt .
 Acum gata cu vorbareala hai sa va si arat  :) Aici o gasiti pe site ,daca va intereseaza si va place modelul 




Am asortat aceasta bluzita la o pereche de blugi negri skiny si o pereche de ghetute  cu blanita si toc inalt , in poze nu se observa,dar va zic :)


Tin sa multumesc inca o data magazinului on-line REFASHION pentru amabilitate , seriozitate si profesionalism!

Nu pot decat sa recomand si sa va invit sa vizitati  site-ul lor => www.refashion.ro  
Mai ales ca acum au lansat si  o colectie noua cu niste minunatii de haine ....





Astept parerile voastre despre tinuta , despre site. daca ati cumparat de aici , daca v-ati cumpara ....

Exceptional clothing you will find here plus size clothing for women, women s plus size clothing, women s clothing catalogs.


Etichete: