Ne mor Valorile -Serban Ionescu

Serban Ionescu a murit!


Actorul Serban Ionescu a pierdut lupta cu viata, miercuri seara, in jurul orei 23.30.

Dupa ce si-a petrecut ultimul an prin spitalele din tara si din strainatate, Serban Ionescu a fost internat de urgenta ieri, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, la sectia de Terapie Intensiva.

Starea actorului s-a agravat brusc in cursul zilei de ieri si a fost nevoie de internarea de urgenta. Cauza - insuficienta respiratorie acuta cauzata de boala neurologica de care suferea, scleroza amiotrofica.

Diagnosticat initial cu borelioza, in 2011, lui Serban Ionescu i-a fost schimbat diagnosticul ulterior, in scleroza amiotrofica. Clinica din Germania unde acesta a fost tratat ii dadea insa sanse de supravietuire, mai ales in urma externarii din august 2012, cand Serban se intorsese in tara.

Actorul se gandea in ultima vreme din ce in ce mai des la moarte. Intr-un interviu acordat cu putin timp in urma, acesta a declarat ca cel putin o data pe zi ii vin ganduri negre si ca e constient ca boala sa nu il va cruta: "Moartea e un accident pe care il asteptam din prima zi de cand ne nastem".

In 1980 regizorul Mircea Muresan i-a incredintat ceea ce a fost considerat rolul vietii sale: Ion, in filmul "Ion: Blestemul pamantului, blestemul iubirii".

Actor al Teatrului National din Bucureşti, Serban Ionescu s-a nascut in urma cu 62 de ani, pe 23 septembrie 1950, in localitatea Corabia. Pieselor de teatru interpretate admirabil le stau alaturi si filme precum "Umilinta" de Catalin Apostol (2011), "Website Story" de Dan Chisu (2010) sau "Dincolo de America" de Marius Th. Barna (2008)


 Exceptional clothing you will find here womens workout clothes, yoga clothes for women, clothing for women.

Etichete: