Jurnalele Vampirilor


LISA JANE SMITH este o scriitoare americana care traieste intr-un orasel din nordul Californiei. Este autoarea a peste 25 de carţi, printre care trei serii – The Vampire Diaries si numeroase povestiri. Romanele ei combina mai multe genuri, horror, science - fiction, fantasy si romance, si sunt populate de personaje de o frumusete neobisnuita – fie ca sunt oameni sau fiinte supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere). Conflictul este de obicei între bine şi rau, între lumina ai intuneric.

Da stiu multe dintre voi cand ati vazut titlul postari banuiesc ca v-ati gandit imediat la serial. Ei bine nu ,astazi vreau sa va zic 2-3 cuvinte despre carti . 

Eu  mare fana a filmului , mi-ar place tare mult sa citesc si cartile .Acolo cred ca totul este mult mai detaliat mult mai complex. Totul incepe cu un triunghi amoros mortal ce  strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac 15,  pana intr-un orasel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine dintre doi frati vampiri si o frumoasa fata muritoare .
Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.
 Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.
 Damon
Sexy, periculos si manat de dorinţa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.
Acesta e triunghiul amoros si tot odata personajele principale , ale povestii.
Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare în Fell’s Church... iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.
    Toata actiunea este una palpitanta si abia astepti sa citesti un nou capitol .Am gasit mai multe volume si pachete de carti la preturi foarte avantajoase. Dupa cum ziceam avand in vedere ca stiu filmul cu siguranta si cartile ma vor fascina trebuie doar sa am timp sa le citesc..

Daca si tie iti place sa citesti  si sa descoperi lucruri noi iti  recomand  biografia lui steve jobs  , pariez ca iti va placea .

Etichete: