Costumele de Halloween ale vedetelor

Chiar daca a trecut Halloween-ul toate vedetele si de la noi si de peste ocean au sarbatorit cum se cuvine si cu mare fast  aceasta petrecere. Sfârşitul lui octombrie aduce petreceri fabuloase şi costumaţii ciudate. Ce am gasit eu , a fost....
  cele mai sexy şi extravagante costumaţii pe care vedetele le-au îmbrăcat pentru a sărbători Halloween-ul.







Kim Kardashian

Kim Kardashian a făcut senzaţie la o petrecere care a avut loc sâmbătă în New York. Vedeta s-a costumat în sirenă şi s-a făcut blondă. Kim Kardashian a fost însoţită la eveniment de partenerul ei, Kanye West, care a fost "căpitanul" ei, fiind îmbrăcat în costum de marinar. 

Heidi Klum

Spre deosebire de anul trecut când a purtat un costum special, care reprezenta un corp uman jupuit, anul acesta supermodelul de 39 de ani a optat pentru o ţinută sexy. Heidi s-a deghizat în Cleopatra. 

Alessandra Ambrosio

Modelul Victoria's Secret a fost cel mai sexy general în costumul de Halloween din acest an. Alessandra a venit însoţită la petrecerea de Halloween de logodnicul său, Jamie Mazur. 


Paris Hilton

Paris este cunoscută pentru costumaţiile sexy cu care se prezintă la petreceri. Una dintre ţinutele alese de divă în acest an pentru petrecerile de Halloween este de Alice în Ţara Minunilor. Vedeta a fost însoţită de iubit, River Viiperi. 


Christina Aguilera

Cântăreaţa a organizat o petrecere de Halloween la ea acasă. Cum şi-a întâmpinat prietenii? Îmbrăcată ca "Prinţesa Zelda" alături de iubitul ei, Matt Rutler. 


Fergie

Anul acesta, vedeta a ales să se costumeze drept Angelyne, o actriţă "ratată", pasionată de culoarea roz. Soţul lui Fergie, Josh Duhamel, s-a îmbrăcat în Dennis Woodruff. 


Sean P. Diddy Comb

Cântăreţul este fan Prince şi a arătat asta purtând un costum asemănător cu cel al artistului.

Rosie Huntington-Whiteley

Vedeta de 25 de ani a fost una dintre cele mai sexy apariţii la o petrecere de Halloween din Beverly Hills. 

Julianne Hough

Julianne Hough şi partenerul ei, Ryan Seacrest, au ales să fie Bonnie şi Clyde de Halloween. 

Christina Milian

Christina Milian a cucerit toate privirile îmbrăcată ca Regina Inimilor.

 

Jennifer Lopez

Cântăreaţa a optat pentru o costumaţie gen Flower Power, la fel ca iubitul ei, Casper Smart.Jennifer s-a îmbrăcat într-o rochie în culori vii şi şi-a pus o bentiţă cu flori, în timp ce Casper a avut pantoli din acelaşi material şi o perucă specifică anilor 60.
Voi ati participat la vreo petrecere de Halloween ?  V-ati costumat in ceva ?

Vrei sa mergi in vacanta ? Atunci profita si profita de reduceri haine femei   sau  i-ati si o geanta de voiaj iti va prinde bine.

Etichete: