Supernatural seria 8 + filmele lunii octombrie



In sfarsit pe 4 octombrie a inceput primul episod si sezonul 8 , al serialului Supernatural .Va povesteam aici  cateva chesti despre el , mie una imi place foarte mult si e printre putinele seriale care le urmarescu cu sufletul la gura.
Sezonul 7 sa incheiat foarte urat si eram foarte curioasa ce se va intampla , ce va pati Dean in purgatoriu , cum va iesi de acolo , o multime de intrebari am avut si inca am , dar incetul cu incetul se vor elucida cu fiecare serial vazut .Serialul e in fiecare joi , si eu in urmaresc aici , sunt toate seriile de la 1 pana la 8 .Daca am facut pe cineva curioasa si   sunteti adepta filmelor, de groaza , cu monstri vampiri si alte bazaconii va recomand acest film cu mare drag. Va asigur ca nu va ve-ti plictisi si il ve-ti urmari fara sa clipiti :)


Alte filme ce zic eu , ar merita vazute  si v-or avea premiera luna aceasta sunt :

Taken 2 - premiera pe 12 octombrei
Cu -Liam Neeson
Gen : Crima, Drama , Actiune
Acţiunea are loc în Istanbul, unde fostul agent secret Bryan Mills se află în vacanţă cu familia, doar pentru a descoperi că rudele traficanţilor de carne vie albanezi ucişi în prima parte a seriei sunt pe urmele lui şi vor cu tot dinadinsul să se răzbune.În această continuare, Liam Neeson îşi reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA cu abilităţi deosebite, care a făcut totul pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Grace), din mâinile răpitorilor albanezi. Însă tatăl unuia dintre cei care au răpit-o pe Kim jură să se răzbune pe erou şi reuşeşte să-i ia ostatici, pe el şi pe soţia lui, în timpul unei vacanţe de familie în Istanbul. Maggie primeşte de la tatăl său misiunea de a-şi elibera părinţii.




Hotel Transilvania - 19 octombrie

 Cu -Adam Sandler
Gen :Animatie , Aventura , Comedie 
Bun venit la Hotel Transilvania, staţiunea fastuoasă de cinci stele a lui Dracula (Adam Sandler), unde monştrii şi familiile lor se pot desfăta, liberi să fie ei înşişi fără ca oamenii să-i deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invită câţiva dintre cei mai faimoşi monştri din lume - pe Frankenstein şi soţia sa, Mumia, Omul-Invizibil, o familie de vârcolaci şi nu numai - ca să sărbătorească aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac nu e o problemă să-i ospăteze pe toţi aceşti monştri legendari, dar universul său s-ar putea prăbuşi, când un om obişnuit apare din întâmplare la hotel şi i se aprind călcâiele după Mavis.


007: Coordonata Skyfall - 26 octombrie

Cu- Daniel Creig 
Gen:  Actiune , Aventuri , Thriller
 Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris)  porneşte în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ.



 După dealuri - 26 octombrie
 Cu -Valeriu Andriuţă, Cosmina Stratan, Cristina Flutur
Gen : Drama
„După dealuri” spune povestea a două fete care au crescut împreună şi care se reîntâlnesc după câţiva ani de despărţire. Alina (Cristina Flutur) se întoarce din Germania să o ia cu ea pe Voichiţa (Cosmina Stratan), prietena ei din copilărie de care se simte încă foarte ataşată. Voichiţa şi-a găsit însă calea în credinţă, iar maicile printre care trăieşte la mănăstire ţin locul familiei pe care nu a avut-o niciodată. Alina luptă cu toate puterile să recâştige afecţiunea Voichiţei, făcându-i pe cei din jur să se întrebe de unde vine forţa care o animă.


Iar la capitolul seriale , am dat o mica raita pe "goagle" si  am aflat ca zilele astea incept cateva seriale noi:




90210 sezonul 5 episodul 1 incepe pe 9.10.2012
Nu am vazut nici un episod  din acest serial , dar m-au facut curioasa unele fete care am vazut ca il urmaresc.



 Gossip Girl sezonul 6 , epidosul 1  , apare tot pe 9.10.2012

Un serial nou nout incepe pe 11.10.2012
Am citit cateva chestiute despre acest film si ma facut curioasa , cred ca am sa il urmaresc.


Voi ce filme urmariti? Va place vre-o unul din cele prezentate ?














Etichete: