Raceala bat-o vina :)

Cum  vine toamna , pe mine ma paste cate o raceala , fie ea mai mica sau chiar ceva mai serioasa . Eu de felul meu sunt friguroasa, ma imbrac destul de gros , si mai ales acum de cand a venit toamna port mereu esarfe  si bluzite la baza gatului . Cu toate astea am luat o raceala deja , prima pe sezonul asta , si nu pentru ca as fi fost eu neatenta, am umblat dezbracata sau ceva de genul asta , am luat-o de la o nepoata .
De obicei racelile mele se manifesta cam asa , gatul rosu inflamat , fac cate o  amigdalita de toata frumusetea, nas infundat iar dupa ce folosesc apa de mare , curge nasu non stop . Daca raceala e mai serioasa , se manifesta si cu tuse , uscata- chitinoasa sau chiar cu expectoratii am mult de tras.
Pentru tuse  beau sirop de brad ,mugurii de brad culesi chiar de mine  pe timpul verii sau sirop de catina..Beau sucuri naturale de citrice , portocale, lamai , grefe facut in casa.Ceai de menta cu lamaie si miere  , supe de pasare .Mai fac si inhalatii cu eucalipt , sau ceai de menta si musetel si baie la picoare cu sare mare si  chiar o baie in cada cu sare mare de bucatarie.
Pe langa toate astea ma infofolesc bine, si daca nu este neaparat necesar nici nu ies  din casa mai ales pe timp de iarna.Stau in pat la caldurica , atat cat pot.
  Nu prea imi plac  antibioticele, injectiile nu mai zic,  si de aceea incerc sa ma tratez cu produse naturale si suplimente ,echinacea vitamine c si zinc  pentru intarirea sistemului  imunitar.Mai ales pentru ca alimentatia mea nu prea imi ofera un aport suficient de substante indispensabile unui sistem imunitar eficient,mai exact Omega 3,vitamina C , beacaroten, zinc etc incerc sa le completez cu aceste suplimente.Luam astfel de suplimente atat eu , cat si sotul si copilul .


La Magazinul Daciccool am descoperit diverse suplimente naturale , uleiuri de peste care iar sunt foarte bune , vitamine   si minerale .Toate sunt la un pret foarte bun ,cu siguranta le veti gasi si la magazinele din orasele voastre dar cu mici adaosuri la pret :)
Cei de la acest magazin sunt foarte draguti si au mereu promotii .Spre exemplu acum sunt doua in desfasurare :
In perioada 19-27 octombrie 2012, toate persoanele cu numele Dimitrie si Dumitru, dar si cele cu nume derivate, precum Mitru, Mitrut, Dumitras, Dumitra, Mita, Mitana, Mitanus, Demetra etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.
Si cea de -a doua 
in saptamana 22-28 octombrie 2012, pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, primiti gratis, ca bonus, suplimentul nutritiv Passiflora, de la Hofigal



Eu zic ca se merita sa cumparati suplimente , sunt mult mai ieftine decat antibioticele si sunt naturale.
 


Voi cum va tratati raceala ? 






 Exceptional clothing you will find here discount women s clothing, womens workout clothes, plus size women clothing.

Etichete: