Ce ti si cu lumea asta



Bombă! Bobbi Kristina, fiica de 19 ani a regretatei cântăreţe Whitney Houston, este însărcinată cu fratele ei, Nick Gordon (22 de ani). Anunţul şoc a fost făcut de site-ul MediaTakeOut

Niciodata nu i-am inteles pe oamenii astia. Ok, da, e greu, ti-a murit mama. Dar cauti alinare in bratele fratelui tau? Asa ceva nu se face. Nu doar pentru ca nu este moral, ci pentru ca este scarbos. Dar se pare ca lui Bobbi Kristina nu ii pasa. Bobbi Kristina a recunoscut recent că s-a logodit cu fratele ei, Nick Gordon, un băiat pe care l-a adoptat mama ei, Whitney Houston. Şi iată că, la scurt timp după această confirmare, multe ziare şi site-uri online au lansat zvonul că fata e deja însărcinată. Tatăl său, Bobby Brown (43 de ani), susţine şi el că fratele vitreg a lăsat-o gravidă.
Bobbi Kristina s-a ataşat mult de Gordon după ce mama sa a murit subit la 11 februarie 2012. Ei au crescut împreună, ca frate şi soră, deşi Whitney nu l-a înfiat cu acte pe Nick. Apropiaţii susţin că el ar fi chiar fiul ei natural, născut dintr-o relaţie de dinainte de căsătoria cu Brown. "Ce fac ei e incest", a spus Cissy Houston, bunica lui Bobbi Kristina.

Voi ce parere aveti ?

 Exceptional clothing you will find here wholesale clothing for women, petite womens clothing, online clothing stores for women.

Etichete: