Ce rujuri de poarta toamna asta

Daca minimalismul, pastelurile si pudra bronzanta sunt ingredientele de baza ale sezonului estival, machiajul de toamna mizeaza pe opulenta rujurilor in nuante boeme, cu texturi mate. Atat tonurile subtile de rose trandafiriu, cafe au lait si caramel, cat si culorile vibrante si indraznete de fuchsia sau portocaliu sunt inlocuite de nuante intense de rosu, corai, visiniu sau burgund. Aspectul electrizant al acestor rujuri le transforma in cel mai important accesoriu al sezonului.



Roz mat

Gama de rozuri in sezonul rece este redusa la o singura nuanta: rozul mat, ideal pentru machiajul de zi, dar si pentru un smoky eyes ciocolatiu.





Corai

Rujul corai, compromisul perfect intre portocaliul indraznet si rosul seducator.Nuantele de tranzitie intre portocaliu si rosu raman in tendintele sezonului si se remarca drept singura pata de culoare intr-un machiaj de zi minimalist.




Tangerina

O nuanta care a cucerit domeniul frumusetii in vara 2012, rujul tangerina este abordat si in manualul tendintelor de sezon. Responsabili de aceasta promovare a portocaliului tangerina sunt designerii caselor de moda Marc by Marc Jacobs, Thakoon, Ruffian si Monique Lhuillier. Renunta la eyeliner si valorifica aceasta culoare indrazneata purtand o pereche de ochelari geek style.





Rosu aprins


  Conceptul de femme fatale este valorificat in fiecare an, de catre designerii dornici sa evoce frumusetea ladylike printr-o singura tusa de ruj rosu, care transforma orice machiaj intr-un experiment retro modern. In acest sezon, accentul cade pe buze, iar pt ochi mai putin machiaj :)




Nuante fructate 

Tonurile de rosu fructat renunta la dimensiunea retro a rujului rosu sangeriu, in favoarea unui machiaj urban, modern, care se adreseaza femeii puternice, independente.Tenul de portelan valorifica acest experiment cromatic, infailibil in toamna 2012. 






Visiniu 


Rosul burgund nu este o culoare de referinta doar in materie de vestimentatie. Sezonul rece 2012 sta sub semnul acestei nuante autumnale, care este interpretata atat prin piese basic si accesorii, cat si prin detalii statement de de machiaj.









 Rujul este accesoriul statement al acestui sezon. Opteaza pentru un machiaj minimalist si un ruj corai, tangerina sau roz mat in timpul zilei. Pentru seara, make-up artistii propun accente indraznete de culoare, precum burgund sau rosu fructat.
 Tu ce nuante de ruj vei purta in acest sezon?Care ti se potriveste ?

Etichete: