Supernatural


Nu stiu cate dintre voi stiti filmul , dar banuiesc ca dintre cele care urmariti seriale ati auzit .
Eu tocmai am termina de vazut si ultimul episod sin seria 7 si astept cu nerabdare sa inceapa seria 8.
Mie in general imi plac filmele de groaza,trillere...cu vampiri ,fantome si alte cele :) iar cand am vazut primul episod in Supernatural (asta acum 7 ani) ma atras pe loc.
In general nu prea ma uit la seriale dar Supernatural. Mesaje de dincolo si Prison  break m-au fascinat de la primul serial si am urmarit fiecare episod cu sufletul la gura.
Sa revenim la Supernatural :Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă.

 Pentru cei ce nu stiu despre aceast serial:  A câștigat premiile Cel mai bun serial SF și Cel mai bun serial dramă la gala premiilor People’s Choice Awards.
 Este un serial extraordinar de frumos nemaipomenit as putea zice , este ceva inedit.Ceva ce la noi nu se vasuse niciodata.este un film care ne descrie apocalipsa cum nu sa mai vazut in alte filme de genul acesta si totul este amanuntit.in fine este extraordinar il recomand cu cea mai mare placere.Acest serial combina toate genurile( comedie, thriller, suspans etc)are un +10 de la mine.
Sa va zic ceva si despre actori : Personajele principale dupa cum ziceam sunt Dean si Sam Winchester pe numele lor adevarate Jensen Ackles si Jared Padalecki ,Bobby Singer cu numele adevarat Jim Beaver si Ingerul Cass Misha Collins . Restul personajelor sunt trecatoare :)

 Ingerul Castielle

 Bobby Singer
  1.  Sam Winchester : Nume real: Jared Tristan Padalecki ·
  2.  Locul naşterii: San Antonio, Texas, SUA ·
  3.  Data naşterii: 19.07.1982 (30 ani) ·
  4.  Ocupaţie: Actor ·  
  5. Constituţie: atletică ·  
  6. Înălţime: 193 cm ·  
  7. Culoarea ochilor: verzi ·  
  8. Culoarea părului: castaniu ·
  9.  Zodia: Rac ·  
  10. Etnie/rasă: albă ·  
  11. Liceul: James Madison High School, San Antonio, TX (2000) ·
  12.  Ţara natală: SUA


Biografie
Jared Tristan Padalecki (nascut in 19 iulie, 1982) e un actor american. A inceput sa ia lectii de actorie de la varsta de 12 ani. A crescut in Texas. Prima sa aparitie o are intr-un rol secundar in 1999 in filmul "A little inside" ajungand  faimos la inceputul anilor 2000 dupa ce a aparut in seria “Gilmore Girls” si in alte filme de la Hollywood printre care “New York Minute” si “House of Wax”. Padalecki este cunoscut pentru rolul lui Sam Winchester din seria “Supernatural” de pe CW, in care joaca alaturi de Jensen Ackles.

Deasemenea a fost gazda gazda emiusiunii "Room 401" difuzata pe MTV. In 2009 a avut un rol principal in filmul "Friday the 13th" alaturi de Danielle Panabaker.

Are un frate mai mare, Jeff si o sora mai mica, Megan. Cartea preferata : ‘Marele Gatsby’. Filmul preferat: ‘Good Will Hunting’ (1997). Are radacini poloneze. Prieten bun cu Jensen Ackles si Chad Michael Murray. In 2005 impreuna cu Jensen Ackles a primit din partea revistei People premiul ‘Cei mai sexy vanatori de fantome’. Porecle: Sasquatch sau Jare. Inaltime: 1,93 cm.

In viata sa persoanala a aparut una dintre protagonistele din Supernatural, Genevieve Cortese, cu care s-a si casatorit pe 27 februarie 2010


 Si acum urmeaza cireasa de pe tort ,frumuselul serialului. Da stiu sunt maritata si cu copil acasa, dar ce sa ii faci ce e frumos si lui Dumnezeu ii place :))
  1.  Nume real: Jensen Ross Ackles ·  
  2. Locul naşterii: Dallas, Texas, SUA ·  
  3. Data naşterii: 01.03.1978 (34 ani) ·  
  4. Ocupaţie: Actor ·  
  5. Constituţie: atletică ·
  6.  Înălţime: 183 cm ·
  7.  Culoarea ochilor: verzi ·  
  8. Culoarea părului: şaten ·  
  9. Zodia: Peşti · 
  10.  Etnie/rasă: albă ·  
  11. Liceul: 1990: Formado Pelo Dartmouth Elementary School in Richardson, Texas, 1993 : Formado Graduado pelo Apollo Junior High School in Richardson, Texas, 1996: Formado Pelo LV Berkner High School, Richardson, Texas ·
  12.  Religie: creştină ·  
  13. Ţara natală: SUA



Biografie
Jensen Ross Ackles nascut la data de 1 Martie 1978. A fost remarcat jucat in rolul lui Eric Brady in "Days of our Lives" care i-au adus cateva nominalizari, l-a mai interpretat pe Alex in "Dark Angel" si pe Jason Teague in "Smallville". Ackles momentan joaca in serialul "Supernatural" difuzat de canalul american CW TW in rolul lui Dean Winchester impreuna cu Jared Padalecki (Sam Winchester).

Ackles are un frate, Joshua, cu trei ani mai în vârstă, şi o soră, Mackenzie, cu şapte ani mai tanara. Are origine engleza,irlandeza si scotiana. Planuise sa studieze medicina sportiva la Texas Tech University si sa devina terapeut fizic, dar s-a mutat in Los Angeles sa isi inceapa cariera de actor.

Daca v-am facut curioase si nu ati vazut inca serialul nu e pierdut timpul , eu am urmarit la tv cat a fost difuzat iar apoi am vazut toate serialele pe net. intrati aici


Voi ce parere aveti despre serial , va place ? Actorii cum sunt ?Mai stiti si alte seriale in genul acesta ?

Etichete: