Bancul de vineri

Noaptea...

Noaptea, inainte de examen, in apartamentul profesorului suna telefonul pe la ora 03:00. Cu o voce iritata acesta raspunde:
- Alo, da?!?
- Dormi?!?
- Bineinteles ca dorm!!!
- Si noi invatam, `tu-ti mama ma-tii!



Poponari...

- Permiteţi să raportez! Printre noi sunt poponari!
- Pe ce te bazezi când afirmi asta, soldat?!?
- Păi, pe faptul că mi-a dispărut rujul!!!


Iepuras...

Un tip vine acasa de la serviciu si observa cu stupoare ca in gura dobermanului sau era iepurasul vecinilor.
- Dumnezeule!!! Ce ma fac??? Astia ma vor urâ pe vecie de acum inainte! Ia iepurasul din gura cainelui il duce in casa, ii sufla in gura, il apasa pe piept, nimic! Iepurasul era mort. Se gandeste sa-i faca o baie si sa-l lase in cusca lui in speranta ca vecinii vor crede c-a murit din cauze naturale.
Zis si facut!
A doua zi vine de la serviciu si vecinul ii spune:
- Stii c-a murit Iepurila?

- Aaaaa… pai… cum… ce s-a intamplat???
- Vecine, s-a intamplat un lucru foarte curios. Noi l-am gasit mort in cusca, l-am ingropat, numai ca a doua zi cineva l-a dezgropat, i-a facut baie si l-a bagat inapoi in cusca!!!




Vorbeste calul...

Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul. In faptul serii fiind si -inca- departe de casa, isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
- Auzi, ma' Vasile... Mai da-o ma'-n aia ma-sii de treaba!... Dai in mine ca intr-o vita!... Tu nu te gandesti si tu putin ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm?!?... Ce dracu` ma', Vasile?!?...
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupe la fuga peste fanete, livid la fata... Credinciosul lui caine, il urmeaza indeaproape...
La un moment dat, obosit, Vasile se opreste si se aseaza pe o piatra... La scurt timp, soseste si cainele sau care, gafaind, ii spune:
- Ba' Vasile!... Sa fiu a' dracu', ce m-am speriat de calul ala, cand a inceput sa vorbeasca!...  




Sper ca v-au placut ;))

Etichete: