Despre mobila

Dupa cum probabil v-ati dat seama in acest articol o sa incerc sa vorbesc despre cele mai uzuale si comune dimensiuni ale mobilierului din PAL melaminat pe care le puteti gasi pe piata. Din start eliminam orice discutie despre mobila la comanda din PAL melaminat, a carei dimensiuni sunt in functie de preferinte, de aici si pretul mai ridicat fata de produsele din PAL de serie. Prin ce se caracterizeaza mobila din PAL melaminat de serie? Pai in primul rand implica in fabricatie folosirea de utilaje performante, care reusesc sa taie PAL-ul in functie de specificatiile producatorilor in timp relativ scurt, la costuri reduse si in canditati mari.
Cum dimensiunile mobilei de serie nu pot fi modificate in functie de dorintele consumatorilor, producatorii au tendinta sa se alinieze la anumite dimensiuni standard. Nu ma intelegeti gresit, sunt sigur ca exista pe piata si producatori de mobila de serie care folosesc si alte dimensiuni, dar majoritatea au tendinta sa foloseasca urmatoarele marimi( cu plus sau minus cativa cm):
Paturile de serie din PAL melaminat: cea mai comuna dimensiuni este de aproximativ 200 cm lungime, iar latimea variaza in functie de pat: 90cm, 140cm si 160 cm.
Dulapurile de serie din PAL melaminat: cea mai comuna dimensiune este de aproximativ 80 cm lungime, pentru cele cu doua compartimente, si 120 cm lungime, pentru cele cu 3 compartimente. Latimea(adancimea) de obicei are intre 45 si 50 cm.

Dimensiunile afisate sunt de obicei cele mai intalnite, dar in functie de modelul si design-ul  produsului, marimea poate sa difere substantial fata de valorile de mai sus. De cele mai multe ori diferentele dimensiunilor sunt reflectate si de pret. De exemplu sa consideram ca avem in fata doua paturi de aceeasi calitate: un pat din PAL melaminat cu lungimea de 220 cm si latimea de 140 si unul cu 200cm lungime si 160 latime. Diferenta de pret ar trebui sa fie foarte mica si in favoarea celui din urma.
In cazul in care doriti sa achizitionati mobila de serie din PAL melaminat, si nu stiati exact daca dimensiunile casei dumneavoastra se potrivesc, sper ca v-am fost de ajutor, macar cat sa va formati o idee.

Va recomand sa consultati aceste oferte la canapele si va invit sa achizitionati niste scaune pentru bucatarie ieftine de la tamos.ro